kok milih kita

Babagan awake dhewe

Shijiazhuang City Fuwotong Machinery Co., Ltd., tambahan perusahaan of Langkawi Shuanhuan Malleable Iron Factory, dumunung ing Hebei, China. Shuanghuan Malleable Iron Factory didegaké ing taun 1996. pabrik Kita dumunung ing Shijiazhuang Malleable Iron Zone, Shijiazhuang City, provinsi Hebei. pabrik iki wis loro cabang, Shijiazhuang City Fuwotong Machinery Co., LTD. Shijiazhuang City Naibang Machinery Mold Co., Ltd. pabrik Kita kagungan rancangan dhewe jamur, pengecoran, bengkel perawatan lumahing lan workshop mesin.

Read More

Products Bintang


Tampilan Online Chat!