naha milih kami

Tentang Kami

Shijiazhuang Kota Fuwotong mesin Manufaktur Co., Ltd., anu cabangna Corporation of Shijiazhuang Shuanhuan Malleable Beusi Kilang kitu, ayana di Hebei Province, Cina. Shuanghuan Malleable Beusi Factory diadegkeun dina 1996. pabrik kami lokasina di Shijiazhuang Malleable Beusi Parabot, Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province. pabrik ieu dua dahan, Shijiazhuang Kota Fuwotong mesin Manufaktur Co., LTD. Shijiazhuang Kota Naibang mesin kapang Co., Ltd. pabrik kami mibanda rarancang sorangan kapang, foundry, anu workshop perlakuan permukaan jeung workshop machining.

Maca deui

Produk Artikel


WhatsApp Online Chat!